Backgammon Amsterdam

Backgammon is een bordspel voor 2 spelers. En is een van de bekendste bordspelen ter wereld. Ieder jaar worden de wereldkampioenschappen gehouden in Monte Carlo en zijn er velen andere toernooien. Het spel heeft als doel je stenen zo snel mogelijk via het bord aan de andere kant te brengen om ze daar uit het spel te halen. De eerste Wint. Dit alles met behulp van 2 dobbelstenen. Backgammon is gemakkelijk te leren spelen maar moeilijk zeer goed te spelen. Geluk speelt ook in dit spel een aanzienlijke rol. De Nederlandse variant van Backgammon wordt Tric Trac genoemd.

The Gamekeeper

De Gamekeeper is dé spellenspeciaalzaak van Amsterdam. Wij verkopen praktisch alles op het gebied van spelletjes. Backgammonkoffers hebben wij in wel 20 verschillende soorten en maten. De magnetische reisversie maar ook de handgemaakte van Italiaans leer en veel daar tussen in. Kom gerust eens bij ons langs om ze te aanschouwen.

De gamekeeper is gevestigd in Amsterdam in de Hartenstraat 14. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar ook met de auto

Heb je vragen over Backgammon Amsterdam? Mail ons dan met onderstaand formulier of bel ons op Tel: 020-6381579.